DanCann Pharma har i dag offentliggjort deres regnskab for fjerde kvartal af 2021. Her kunne DanCann blandt andet rapportere det første kvartal med omsætning.

Omsætningen lød på 874 tusinde kroner, og kommer fra DanCann Pharmas overtagelse af CannGros. Ifm. med regnskabet udtaler CEO, Jeppe Krog Rasmussen:

Vi har haft endnu et vildt år, hvor vi har formået at realisere mange af de ting, vi satte i gang, da vi etablerede virksomheden i 2018. Dengang var det drømme og målsætninger – nu er det konkrete aktiviteter til fortsættelsen af vores virksomhedseventyr. Vi har en produktion i drift, vi har etableret et datterselskab, som genererer salg og derved tal til både top- og bundlinje, og vi har fået politisk godkendelse af vores forretningsområde. Samtidig får vi en kæmpe opbakning fra vores mange investorer, som virkelig tror på os og vores potentiale. Det er jeg meget stolt af.

Opkøbet af CannGros, som blev effektueret i oktober, har været noget af en gamechanger for DanCann Pharma. Salg af importerede produkter under den danske forsøgsordning for medicinsk cannabis til danske patienter gennem landets apoteker var en aktivitet, der lå længere ude i fremtiden. Men da chancen bød sig, og det blev muligt at købe CannGros, valgte man at slå til.

DanCann Pharma har også oplevet politisk medvind, hvor der var opbakning til at forlænge det danske pilotprogram med medicinsk cannabis. Det er meget vigtigt for DanCann, da det skaber en vished omkring fremtiden rent politisk. Der er ligeledes kommet incitamenter fra den nye tyske Kansler om, at medicinsk cannabis skal gøres mere tilgængeligt i Tyskland.