fbpx

Linkfire

Introduktion til Linkfire

Om Linkfire

Linkfire er en markedsledende digital marketingplatform for musik- og underholdningsindustrien. Virksomheden udbyder to løsninger, Linkfire SaaS Marketing Platform for kunstnere og pladeselskaber samt Linkfire Discovery Network der forbinder forbrugere til musik via apps og partnerhjemmesider.

Linkfire Marketing Platform er en SaaS-løsning, der hjælper pladeselskaber og kunstnere med at sende deres fans og forbrugere til de rette musiktjenester eller webshops via smart links. Dette er smart, når store som små musikere og pladeselskaber udgiver musik over hele verden, og fans lytter til musik på forskellige musiktjenester, men kan benytte samme link. Tjek for eksempel Adele’s Linkfire link ud her.

Linkfires platform benyttes over hele verden og har mere end 50.000 brugere inklusiv størstedelen af top 100 billboard artister samt de 3 major pladeselskaber Universal Music, Warner Music og Sony Music. Linkfires smart links har dagligt millioner af besøgende, og hvis du selv har tilgået noget musik gennem et smart link, har du højst sandsynligt også været gennem Linkfire.

Følg aktiekursen her.

Tilmeld nyhedsbrev her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over Linkfires seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden oktober 2021.

Linkfire med regnskab

Linkfire har offentliggjort regnskab for Q2, hvor de med en omsætningsvækst i konstant valuta på 20% fastholder sine omsætningsforventninger.

1 2 4

CEO: Lars Ettrup

Med en baggrund inden for IT og medier har Linkfires co-founder og CEO Lars Ettrup ledet musikbranchens førende smart link-platform siden 2014. Lars er passioneret for den entreprenante og kreative verden, virksomhedsstrategi, makro- og mikro trends som påvirker forretninger, men også os som forbrugere. En passion han dagligt bringer i spil hos Linkfire.

IR-kontakt: investors@linkfire.com

CEO-Lars Ettrup