fbpx

OmniCar

Introduktion til aktien

Om OmniCar

OmniCar er de første i Danmark, som tilbyder servicering af biler hjemme hos private med deres mobile værksteder. Service-platformen hedder OmniCarService, og gør det nemt og fleksibelt for private at få serviceret deres bil, da OmniCar rykker ud ligegyldigt om du er hjemme, på arbejde eller andre steder.

I 2021 servicerede OmniCar over 4.500 biler med stor kundetilfredshed. Det afspejles både af en god rating på Trustpilot og tilbagevendende kunder. OmniCar kan let genkendes på deres sorte/blå servicebiler, hvor der kan findes citater fra racerkøre og aktive bestyrelsesmedlem hos OmniCar, Kevin Magnussen.

I 2022 introducerede OmniCar deres salgsplatform, omnicarsale.dk, hvor man kan købe elbiler online. OmniCar har indgået aftaler med finansieringspartnere, forsikringsselskaber og udbydere af ladestandere, som har resulteret i, at platformen har været oppe at køre fra dag 1.

Følg aktiekursen her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over OmniCars seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden maj 2022.

CEO: Mikkel Kofod Christensen

Mikkel Kofod Christensen tiltrådte som CEO i OmniCar i november 2021, hvor stifter og nuværende bestyrelsesformand, Claus Hansen, gav CEO-stafetten videre.

Mikkel har både en uddannelses- og erhvervsmæssig baggrund, der stemmer godt overens med OmniCar. Forinden han kom til OmniCar, var han After Sales & Service Director hos MAN Truck & Bus Denmark.

Mikkel OmniCar
Hej med dig!

Vil du følge danske vækstaktier og kommende børsnoteringer? Gør som +3.000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.