fbpx

Om os

Historien bag Vækstaktier

Vækstaktier blev oprettet med et ønske og en vision om at forbedre investorernes muligheder for at følge udviklingen og investeringsmulighederne blandt danske vækstvirksomheder. Vores Facebookcommunity med selvsamme formål voksede hurtigt til tusindvis af medlemmer.

Vi synes, at der findes mange interessante vækstselskaber. Det er dog ikke alle, som får særlig meget opmærksomhed, hvilket gør det svært for den almene investor at følge udviklingen.

På Vækstaktier sætter vi information i højsædet, så investorerne nemt kan være opdateret om udviklingen. Samtidig ønsker vi at give vores bidrag til, at selskaberne får den opmærksomhed, som vi mener, at de fortjener.

Stiftere af Vækstaktier

Vækstaktier blev oprettet i november 2020 af Jonas Holm Jakobsen og Mikkel Ejlersen Petersen. De står desuden også bag Unge Investorer.

Jonas Holm Jakobsen

Jonas begyndte med at investere i aktier som 12-årig, og siden da har investering været hans helt store interesse. Efter en årrække med investering i de største danske aktier, begyndte han at få øjnene op for investeringsmulighederne på vækstbørserne.

Efter et spændende projekt primært omhandlende mindre aktier, hvor Jonas agerede som Content Manager, måtte lukke, valgte han sammen med Mikkel at starte Vækstaktier.

Jonas elsker at skrive, hvorfor du ofte vil se ham som forfatter på diverse artikler her på Vækstaktier og Unge Investorer.

Mikkel E. Petersen

Mikkel har gennem en årrække været aktiv som såkaldt moderator på diverse aktierelaterede communities.

Sammen med Jonas driver han Unge Investorer og Vækstaktier, som ligeledes er to SoMe-baserede communities.

Mikkel var i erhvervspraktik hos Agillic, som er noteret på First North GM Denmark, mens han gik på handelsskolen. Her fik han øjnene op for det vækstforløb, som ligger i de mindre virksomheder. Derudover undersøgte han blandt andet investor relations i relation til mediepublicitet, hvilket bidrog til en øget interesse for det kommunikative arbejde blandt de mindre vækstvirksomheder.