fbpx

Virksomheder

Audientes logo

Målet for Audientes er at gøre smarte, selvjusterende høreapparater af høj kvalitet tilgængelige og overkommelige for alle, der har brug for et høreapparat.

Brain+ er et dansk Digital Therapeutics selskab med visionen om at gøre effektive behandlingsmetoder mod demens lettilgængelige som digital terapi.

CS MEDICA udvikler, fremstiller og markedsfører håndkøbsprodukter (omtales som regel OTC-markedet) som medicinsk udstyr, kosttilskud og kosmetik indeholdende cannabinoider, som er de aktive stoffer i cannabisplanten.

DecideAct er en SaaS-virksomhed, der har specialiseret sig i udviklingen af ​​cloud-baserede SEM-platforme. Ved at nytænke måden strategi implementeres på, har DecideAct skabt et værktøj, som hjælper virksomheder og organisationer med at komme i mål med deres strategier.

EgnsINVEST Ejd., Tyskland ejer, driver og udvikler en ejendomsportefølje i Berlin. Ejendommene er beliggende på attraktive adresser i den centrale del af byen.

Erria’s forretningsområder er alle relateret til den maritime industri og omfatter Ship Management, Marine Warranty Survey, Offshore Personnel Services, livrednings- og brandslukningsudstyr, og ikke mindst container depoter i Vietnam.

FOM Technologies udvikler højteknologiske
maskiner og forskningsudstyr, som materialeforskere og videnskabsfolk over hele verden anvender til at udvikle nye teknologiske opfindelser, processer eller produkter med.

GreenMobility er et deleøkonomisk koncept omkring elektriske biler. Helt konkret udlejer GreenMobility el-biler til privatpersoner, som nemt kan tilgå selskabets biler.

Hypefactors hjælper virksomheder med at forløse det forretningsmæssige potentiale i kommunikation og medieomtale gennem AI-drevet teknologi.

Konsolidator er en dansk SaaS-virksomhed, der leverer et system til regnskabskonsolidering og rapportering i koncerner.

Movinn udlejer indflytningsklare lejligheder på gode lokationer i større byer som Aarhus, Odense og København. Lejlighederne udlejes primært til større erhvervskunder, som midlertidigt skal huse stationerede medarbejdere.

Scandinavian Medical Solutions er en overskudsgivende handelsvirksomhed, der øger scanningskapaciteten globalt gennem specialiseret indkøb og videresalg af brugt billeddiagnostisk udstyr af høj kvalitet.

Shape Robotics er en dansk teknologivirksomhed med hovedfokus på uddannelsesmæssig læring. Til dette formål har selskabet udviklet robotsystemet Fable.

SPENN Technology er et skandinavisk fintech selskab, der arbejder på at kunne give alle lige adgang til den finansielle sektor.

Formålet for Swiss Properties Invest er at eje, drive, optimere og udvikle en portefølje af attraktive erhvervsejendomme til udlejning af erhvervslokaler i udvalgte regioner i Schweiz.

Trophy Games udvikler spil til mobil og computer, hvilket selskabet har arbejdet med i over et årti. Blandt produkterne er flere forskellige managerspil såsom Pro 11 og FIVE.

WindowMaster har specialiseret sig i at producere produkter og systemer til naturlig ventilation, hybrid ventilation og brandventilation, som bidrager til et sundere indeklima og hjælper bygninger med at ånde naturligt.

Wirtek er et dansk IT-outsourcing selskab, der siden 2001 har hjulpet virksomheder med at udvikle værdiskabende softwareløsninger og elektroniske produkter.

2cureX er et dansk biotek-selskab, som har udviklet udviklet og patenteret et test-system ved navn IndiTreat®, som gør det muligt for læger at matche den enkelte kræftpatient med den mest effektive kræftmedicinske behandling.