fbpx

SPARK Technology

Introduktion til SPARK Technology

Om SPARK Technology

SPARK Technology er et skandinavisk fintech selskab, der arbejder på at kunne give alle lige adgang til den finansielle sektor. Dette er ikke en problemstilling, som vi er særlig velkendte med herhjemme.

SPARK har bygget en avanceret, men brugervenlig blockchain, der gør det muligt at forbinde flere mennesker til den finansielle sektor; nærmere betegnet bankverdenen. Det estimeres, at der på verdensplan er 1,7 mia. mennesker, som ikke har adgang til de finansielle systemer. Bankerne har normalvis en udgift forbundet med at have enkelte kunder registreret, hvorfor mindre bemidlede mennesker ikke nemt kan blive godkendt til at blive oprettet.

SPARKs blockchainsystem fungerer i grove træk ved, at mange individer samles gennem SPENNS blockchain, og registreres på en samlet konto i bankerne. SPENN vil dermed hjælpe de 1,7 mia. mennesker, som ikke kan få adgang til en bankkonto på nuværende tidspunkt. SPARK’s forretningsmodel er opbygget omkring, at indtægten kommer fra bankpartnere (70-85%) og virksomheder (15-30%). Privatpersoner skal ikke direkte betale for servicen. Dermed overholdes SPARK’s mission om at give alle lige finansielle muligheder gennem innovativ teknologi.

Følg aktiekursen her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over SPARKs seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden marts 2022.

1 2 6

CEO: Jens Glasø

Jens har stort erfaring i den finansielle branche, hvor han bl.a. stiftede TrustBuddy, som er en peer-to-peer låneplatform, som har ekspanderet til mange europæiske lande. Derudover har han været finansiel rådgiver, og ageret som Executive Vice President for Optimum ASA.

Jens er en prisvindende iværksætter, der udover sine erfaringer med de finansielle markeder, også har solid erfaring med teknologi og lederskab.

Jens Glasø SPENN