fbpx

Virksomheder

Audientes logo

Målet for Audientes er at gøre smarte, selvjusterende høreapparater af høj kvalitet tilgængelige og overkommelige for alle, der har brug for et høreapparat.

Brain+ er et dansk Digital Therapeutics selskab med visionen om at gøre effektive behandlingsmetoder mod demens lettilgængelige som digital terapi.

CS MEDICA udvikler, fremstiller og markedsfører håndkøbsprodukter (omtales som regel OTC-markedet) som medicinsk udstyr, kosttilskud og kosmetik indeholdende cannabinoider, som er de aktive stoffer i cannabisplanten.

Dataproces er et innovativt IT- og konsulenthus med speciale i AI understøttede løsninger, der er målrettet landets kommuner og deres digitale administration.

DecideAct er en SaaS-virksomhed, der har specialiseret sig i udviklingen af ​​cloud-baserede SEM-platforme. Ved at nytænke måden strategi implementeres på, har DecideAct skabt et værktøj, som hjælper virksomheder og organisationer med at komme i mål med deres strategier.

Donkey Republic har stærkt fokus på at bidrage til udvikling af bæredygtig transport for at forbedre livskvaliteten i byer og for deleøkonomi. Virksomheden har sin egen udviklede platform og tilbyder via denne cykeldeling.

EgnsINVEST Ejd., Tyskland ejer, driver og udvikler en ejendomsportefølje i Berlin. Ejendommene er beliggende på attraktive adresser i den centrale del af byen.

Erria’s forretningsområder er alle relateret til den maritime industri og omfatter Ship Management, Marine Warranty Survey, Offshore Personnel Services, livrednings- og brandslukningsudstyr, og ikke mindst container depoter i Vietnam.

FOM Technologies udvikler højteknologiske
maskiner og forskningsudstyr, som materialeforskere og videnskabsfolk over hele verden anvender til at udvikle nye teknologiske opfindelser, processer eller produkter med.

GreenMobility er et deleøkonomisk koncept omkring elektriske biler. Helt konkret udlejer GreenMobility el-biler til privatpersoner, som nemt kan tilgå selskabets biler.

Pharma Equity Group er et børsnoteret selskab på Nasdaq København. PEG er fuldt dedikeret til avancering af medicinske projekter i dets datterselskab, Reponex Pharmaceuticals.

Pila Pharma er et biotekselskab, som er noteret på First North GM i Sverige. Pila Pharma er i klinisk fase 2 med deres lægemiddel, en TRPV1 antagonist, XEN-D0501, der udvikles som behandling mod type-2 diabetes, fedme og den smertefulde sjældne sygdom erytromelalgi.

Scandinavian Medical Solutions er en overskudsgivende handelsvirksomhed, der øger scanningskapaciteten globalt gennem specialiseret indkøb og videresalg af brugt billeddiagnostisk udstyr af høj kvalitet.

Shape Robotics er en dansk teknologivirksomhed med hovedfokus på uddannelsesmæssig læring. Til dette formål har selskabet udviklet robotsystemet Fable.

SPARK Technology er et skandinavisk fintech selskab, der arbejder på at kunne give alle lige adgang til den finansielle sektor.

Trophy Games udvikler spil til mobil og computer, hvilket selskabet har arbejdet med i over et årti. Blandt produkterne er flere forskellige managerspil såsom Pro 11 og FIVE.

WindowMaster har specialiseret sig i at producere produkter og systemer til naturlig ventilation, hybrid ventilation og brandventilation, som bidrager til et sundere indeklima og hjælper bygninger med at ånde naturligt.

Wirtek er et dansk IT-outsourcing selskab, der siden 2001 har hjulpet virksomheder med at udvikle værdiskabende softwareløsninger og elektroniske produkter.