fbpx

Audientes

Audientes: Mød selskabet

Om Audientes

Målet for Audientes er at gøre smarte, selvjusterende høreapparater af høj kvalitet tilgængelige og overkommelige for alle, der har brug for et høreapparat.

Dette opnår Audientes ved at designe, udvikle og markedsføre innovative høreapparater og teknologier. Der er i dag ca. 500 mio. mennesker, som har et invaliderende høretab, hvoraf 400 mio. ikke har en god løsning for deres høretab.

WHO estimerer, at der i 2050 vil være 900 mio. mennesker med et invaliderende høretab. Der er tale om en global sundhedsudfordring, og Audientes ønsker at være en del af løsningen ved at tilbyde prismæssigt overkommelige og selvjusterende binaurale høreapparater til de millioner af personer, der har høretab.

Følg aktiekursen her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over Audientes’ seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden marts 2021.

 

1 2 6

CEO: Steen Thygesen

Steen har en bachelor i ”Electronics Engineering” fra Københavns Teknikum og en MBA fra London Business School.

Igennem sin 30-årige karriere i udlandet og i Danmark har han haft store ansvarsområder inden for IT-udvikling, strategi, salg, produkt marketing, og ledelse i virksomheder som bl.a. Star, Nokia Danmark A/S, Microsoft Inc. og TDC.

IR-kontakt: st@audientes.com

Steen Thygesen

Tilmeld dig Audientes’ investor-nyheder

Subscribe to Audientes A/S Investor Newsletter

* indicates requiredTerms & Conditions *

Please select the way you would like to hear from Audientes A/S:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.


 

 

 

Hej med dig!

Vil du følge danske vækstaktier og kommende børsnoteringer? Gør som +3.000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.