fbpx

Dataproces

Introduktion til Dataproces

Om Dataproces

Dataproces er et innovativt IT- og konsulenthus med speciale i AI understøttede løsninger, der er målrettet landets kommuner og deres digitale administration. Løsningerne spænder bredt fra robotteknologi og SaaS til dataanalyser samt sparring og rådgivning. Udgangspunktet og formålet er dog altid det samme: At bruge data til at skabe ny viden, smartere processer og øget effektivitet til gavn for både borger og kommune.

Dataproces blev stiftet i 2011 og blev børsnoteret på First North i 2020. Selskabet har gennem årene opnået et tæt og tillidsfuldt samarbejde med danske kommuner og har kørende aftaler med hovedparten af landets kommuner.

Dataproces har ansat eksperter inden for økonomi, teknologi og jura. Selskabet kender kundernes virkelighed og forstår deres behov, og ser relation med kunderne som et partnerskab, hvor der løbende udveksles viden og nye behov med henblik på at udvikle selskabets produkter og services.

Følg aktiekursen her.

Tilmeld dig investor-nyheder her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over Dataproces’ seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden juni 2024.

CEO: Michael Binderup

Michael Binderup har som CEO det overordnede ansvar for Dataproces’ forretning. Michael er uddannet Cand. Scient. Adm. fra Aalborg Universitet og kommer med en solid forståelse for strategi og forretningsudvikling.

Han har mange års erfaring som leder og chef fra både den private og offentlige sektor, hvor han primært har haft ansvar for økonomistyring, HR og digitalisering.

Michael Binderup