fbpx

Brain+

Introduktion til Brain+

Om Brain+

Brain+ er et dansk Digital Therapeutics selskab med visionen om at gøre effektive behandlingsmetoder mod demens lettilgængelige som digital terapi. Markedet for digital behandling af demens er i stor vækst og udgør i dag 5 mia. USD.

Brain+ har på nuværende tidspunkt tre teknologier. Alle teknologier udvikles i samarbejde med institutioner, universiteter og ledende forskere inden for detektion, monitorering og behandling af demens. Ligesom traditionelle farmaceutiske produkter bliver Brain+’ teknologier også videnskabeligt valideret i kliniske forsøg, og virksomheden forventer resultater fra 5 af disse i løbet af 2022.

Den første kerneteknologi for Brain+ er en digital version af den anerkendte behandlingsmetode ”Kognitiv stimulationsterapi”, der behandler symptomerne på demens. Denne teknologi danner basis for deres første produkt, der forventes at blive lanceret i 2023 på det danske og tyske marked.

Den anden teknologi er digital kognitiv træning, som styrker hjernefunktionerne og dermed modarbejder kognitiv tilbagegang. Den sidste teknologi er en digital hukommelsestest, der kan opfange tidlige tegn på Alzheimers.

Følg aktiekursen her. 

Regnskabskalender og årsrapporter

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over Brain+’ seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden juni 2022.

CEO: Kim Baden-Kristensen

Kim har en M.Sc i Management of Technology fra CBS, og har bred erfaring fra både Boston Consulting Group og sin tidligere stilling i Vestas som Vice President of Marketing & Strategy.

Kim er personligt drevet af sin fascination af hjernen og dens evige udvikling, og bruger både meditation og powernapping i sin daglige ledelse af Brain+.

IR-kontakt: kim@brain-plus.com

Kim CEO Brain+

Tilmeld dig Brain+´ investor-nyheder

Subscribe to our newsletter

* indicates requiredPlease select all the ways you would like to hear from :

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Hej med dig!

Vil du følge danske vækstaktier og kommende børsnoteringer? Gør som +3.000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.