fbpx

Pharma Equity Group

Introduktion til Pharma Equity Group

Om Pharma Equity Group

Pharma Equity Group er et børsnoteret selskab på Nasdaq København. PEG er fuldt dedikeret til avancering af medicinske projekter i dets datterselskab, Reponex Pharmaceuticals. Med et ufravigeligt fokus på sundhedssektoren, er PEG’s primære fokus at bringe signifikant værdi til Reponex Pharmaceuticals medicinske projekter.

Effektivt ejer Pharma Equity Group 100% af bio-pharma selskabet Reponex, som er det primære fokusområde på nuværende tidspunkt. Reponex er af BDO vurderet til at være omkring 1.500 mio. kroner værd. Reponex har til formål at udvikle nye effektive behandlinger for sygdomme, der påvirker patienten i et stort omfang, hvor den eksisterende behandling har behov for forbedring. Reponex ønsker altså at forbedre behandlingsmulighederne for en række sygdomme, der påvirker den enkelte person markant. Dette kan f.eks. være Bughindebetændelse, Sårhelings problemer, Crohns sygdom, pouchitis eller Colorectal cancer (tyktarms- eller endetarmskræft).

Reponex benytter sig af repositionering af eksisterende lægemidler hvilket betyder en hurtigere vej end traditionelt. Repositionering er anvendelse af kendt medicin på nye måder.

Helt overordnet, så kan det siges at Reponex i forhold til et traditionelt farmaceutisk selskab, har:

1. Reduceret udviklingstid (dvs. reduceret time to market)
2. Muligt at generere patenterbare innovationer
3. Lavere omkostninger
4. Lavere udviklingsrisici
5. Stærk position inden for intellektuel ejendomsret (IP)
6. Mulighed for at udnytte ikke-patenterede API’er

Reponex ønsker at bringe behandlinger i kliniske test med relevante kliniske data, der dokumenterer effekten af deres behandlingskandidater. Reponex fører den enkelte lægemiddelkandidat frem til fase 2 hvorefter Selskabet får en Licenspartner til at overtage forløbet med fase 3 og frem. Reponex får i den forbindelse en Royalty betaling. Reponex licensere altså selskabets lægemiddelkandidater til globale farmaceutiske selskaber, der kan kontribuere til eksekveringen af den kliniske- og regulatoriske proces, samt gode muligheder for distribution.

Følg aktiekursen her.

Tilmeld nyhedsbrev her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over Pharma Equity Groups seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden november 2023.

CEO: Thomas Kaas Selsø

Thomas Kaas Selsø er CEO for Pharma Equity Group og Reponex Pharmaceuticals. Thomas har mere end 20 års erfaring som CEO og CFO for forskellige selskaber, og har stor erfaring inden for alle aspekter af økonomi og regnskab, herunder økonomistyring, IFRS, strategi, M&A, værdiansættelse og due diligence.

Thomas Kaas Selsø har arbejdet for forskellige børsnoterede virksomheder, herunder Lex Invest, Foreningen Fast Ejendom og DSV samt private equity fonde såsom Polaris og Maj Invest.

Thomas Kaas Selsø har derudover mere end 17 års erfaring som lektor på Copenhagen Business School (CBS), hvor han har undervist på forskellige niveauer (MBA, CMA, HA, HD(R))

IR-kontakt: thomas.kaas.selsoe@pharmaequitygroup.com

TKS PEG

CMO: Christopher Burton

Christopher Burton har været CMO (Chief Medical Officer) for Reponex Pharmaceuticals siden juni 2023. Christopher er en resultatdrevet leder med stor erfaring inden for klinisk forskning og udvikling.

Christopher Burtons professionelle karriere i industrien strækker sig over 25 år, hvor han har arbejdet for hospitaler i England, Australien og Danmark. Derudover har han erfaring fra både store og mellemstore medicinalvirksomheder, der bl.a. tæller Novo Nordisk og ALK.

Christopher Burton har tidligere været involveret i udvikling og kommercialisering af globale brands, hvilket har skabt et globalt netværk af centrale opinionsdannere og fagfolk i medicinalindustrien.

Christopher CMO