fbpx

Erria

Introduktion til Erria

Om Erria

Erria er et af de ældre selskaber på den danske First North børs. Selskabet blev stiftet tilbage i 1992, og blev børsnoteret i 2007 som et af de første selskaber på First North.

Erria’s forretningsområder er alle relateret til den maritime industri og omfatter Ship Management, Marine Warranty Survey, Offshore Personnel Services, livrednings- og brandslukningsudstyr, og ikke mindst container depoter i Vietnam. Erria har over 300 ansatte, hvoraf størstedelen er ansat i Erria Container Services, der årligt håndterer mere end 150.000 containere. ERRIA har gennem sine datterselskaber en tilstedeværelse i Europa & Asien.

Blandt kundeporteføljen fremgår flere globalt anerkendte selskaber som eksempelvis Maersk Line, Maersk Drilling, Alcatel, Vattenfall & Viking Life-Saving. Der er mange forskellige fokusområder inden for de enkelte forretningsområder, hvor der kan findes yderligere oplysninger i Erria’s investorpræsentation.

Følg aktiekursen her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over Erria’s seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden marts 2022.

1 2 6

CEO: Henrik Andersen

Henrik har været CEO for Erria siden 2007, og kender dermed Erria-DNA’en som sin egen bukselomme. Inden han kom til Erria opbyggede Henrik en stor portion erfaring hos bl.a. Mærsk Group og Torm, hvor han både havde stillinger inden for onshore og offshore.

Henrik har ligeledes en fin uddannelsesmæssig baggrund, hvor han har opbygget viden og erfaring inden for bl.a. management.

Henrik Erria