fbpx

CS MEDICA

Introduktion til CS MEDICA

Om CS MEDICA

CS MEDICA udvikler, fremstiller og markedsfører håndkøbsprodukter (omtales som regel OTC-markedet) som medicinsk udstyr, kosttilskud og kosmetik indeholdende cannabinoider, som er de aktive stoffer i cannabisplanten.

CS MEDICA arbejder med de aktive cannabinoider (CBD, CBG, CBN osv.), som ikke går under betegnelsen rusmiddel (THC). Derfor kan de operere under kategorien håndkøbsmedicin, fremfor at der skal udskrives recept fra en læge. Produkterne er fokuseret indenfor behandling af immunforsvars- og stress relaterede sygdomme. Produkterne er registeret under varemærket CANNASEN® CBD.

CS MEDICA operer igennem to datterselskaber, Galaxa Pharma a/s og CanNordic a/s. CanNordic er registreret som produktudvikler, producent og distributør af medicinsk udstyr og kosmetik, og står dermed for forskning, udvikling, produktion og salg BtB. Galaxa Pharma er registreret som Nordisk distributør af medicinsk udstyr, kosmetik og helsekost, med salg BtB til, apotekerkæder og drugstores, samt BtC, via egen webshop. Galaxa Pharma er repræsentant for udenlandske producenter i de nordiske lande, herunder CANNASEN® CBD.

Følg aktiekursen her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over CS MEDICAs seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden maj 2023.

1 2 9

CEO: Lone Henriksen

Lone Henriksen er administrerende direktør hos CS MEDICA. Lone har mere end 20 års erfaring inden for pharma-industrien. Hendes kompetencer spænder bredt fra ledelse, logistik, helsekost og kosmetik.

Lone har desuden en B.Sc. i biokemi samt en B.Sc. i Business og Strategisk Marketing.

IR-kontakt: lh@cs-medica.com

Lone Henriksen