fbpx

Pila Pharma

Introduktion til Pila Pharma

Om Pila Pharma

Pila Pharma er et biotekselskab, som er noteret på First North i Sverige. Pila Pharma er i den kliniske fase med deres lægemiddel TRPV1-antagonist, XEN-D0501, der undersøges som behandling mod overvægt, type-2 diabetes og den sjældne sygdom Erytromelalgi. Markedet for fedmemedicin forventes at vokse markant de kommende år, hvilket kan gavne et selskab som Pila Pharma, der ønsker at lancere et lægemiddel i dette segment frem imod 2027-2028.

Molekylet, XEN-D0501, er blevet testet i 300 forsøgspersoner gennem fase 1 og fase 2 studier, hvor der er demonstreret en god sikkerhedsprofil, hvor forsøgspersonerne ligeledes viste en forbedring af deres insulin sekretion, insulin sensitivitet og nedsat risiko for hjertesvigt.

Pila Pharma arbejder ud fra deres hovedsæde i Malmø, men har en stor dansk repræsentation i ledelsen, hvor bl.a. stifter og administrerende direktør, Dorte Gram, kommer fra Danmark.

Følg aktiekursen her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over Pila Pharmas seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden november 2023.

CEO: Dorte Gram

Dorte Gram er stifter, bestyrelsesmedlem og administrerende direktør for Pila Pharma, og har stor erfaring inden for life-sciende industrien. Hun har bl.a. arbejdet hos Novo Nordisk i mere end 10 år i afdelingen Diabetes Research & Development.

Dorte Gram er oprindeligt uddannet dyrlæge og fik sin PhD i 2003. Efterfølgende har hun undervist på universitetet i København og været ekstern lektor på Roskilde Universitet.

IR-kontakt: investor@pilapharma.com

Dorte Gram PILA