fbpx

WindowMaster

Introduktion til WindowMaster

Om WindowMaster

WindowMaster er en af de større virksomheder på First North og har med en stabil årlig omsætning på over 200 mio. kroner leveret positive driftsresultater i en årrække. WindowMaster har specialiseret sig i at producere produkter og systemer til naturlig ventilation, hybrid ventilation og brandventilation, som bidrager til et sundere indeklima og hjælper bygninger med at ånde naturligt.

WindowMasters ønske om at fremme bæredygtighed i byggeriet afspejles af selskabets vision og mission. Virksomheden har således en vision om at levere det bedste og sikreste indeklima i verden på den mest intelligente og energirigtige måde.

Hovedkontoret er placeret i Vedbæk, men selskabet agerer på globalt plan med kontorer og datterselskaber flere steder i verden, herunder Tyskland, USA, Storbritannien, Irland, Schweiz og Norge.

Følg aktiekursen her.

Tilmeld dig investor-nyheder her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over WindowMasters seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden juli 2023.

1 2 4

CEO: Erik Boyter

Erik Boyter er en erfaren leder med mere end 20 års erhvervserfaring fra ledende stillinger. Erik har bl.a. ageret som COO i 10 år hos Pressalit Holding A/S.

Derudover har Erik Boyter erfaring fra en række bestyrelsesposter. Det gælder bl.a. hos Pressalit, Johannes Fog A/S, SKANDIBO A/S og DI Byg.

I 2015 opkøbte Erik Boyter WindowMaster i et management buy-in. I oktober 2020 stod han i spidsen for WindowMasters børsnotering på First North, som blev markant overtegnet.

IR-kontakt: ekb.dk@windowmaster.com

Erik Boyter