fbpx

Donkey Republic

Introduktion til Donkey Republic

Om Donkey Republic

Donkey Republic blev grundlagt i 2014, og har stærkt fokus på at bidrage til udvikling af bæredygtig transport for at forbedre livskvaliteten i byer og for deleøkonomi. Til dato har selskabets services konverteret mere end 3 millioner bil og bus transporter til i stedet at blive cykel transporter. Donkey Republic har kontinuerligt hvert år løftet antallet af brugere. I udviklingen af selskabet kunne Donkey Republic i første halvår af 2023 rapportere sit første positive EBITDA sammen med en trecifret vækstrate til en omsætning på 51,5 millioner DKK.

Forretningsmodellen bygger dels på, at selskabet samarbejder og også kan indgå kontrakter med byer der betaler selskabet med langvarig indtjening over typisk 5-10 år, hvor at byen og dens borgere får adgang til cykler og services, og dels på at selskabet også får indtægter fra private brugere der lejer cyklerne samt fra virksomhedsaftaler og partnerskaber. Virksomheden har sin egen udviklede platform og tilbyder via denne cykeldeling, hvor cyklerne tilgås digitalt for både private og virksomheder, der kan bruge tjenesterne i realtid via en mobilapp. Brugere registrerer sig via appen, og kan derefter drage fordel af tjenesterne. Ud over hovedforretningen tilbydes drift, supporttjenester og data. Operationer udføres i Europa med hovedsæde i København.

Donkey Republic er en grøn virksomhed, hvis lokale operations løbende har bevist profitabilitet og vækst, og selskabet foreskriver fortsat kraftigt vækst og også profitabilitet med fokus på langvarige og bæredygtige samarbejdsaftaler og kontrakter med byer i Europa.

Følg aktiekursen her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over Donkey Republics seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden oktober 2023.

1 2 5

CEO: Niels Henrik Rasmussen

Niels Henrik Rasmussen har været CEO for Donkey Republic siden september 2022, hvor han overtog posten fra selskabets medstifter, Erdem Ovacik.

Niels Henrik Rasmussen har stor kommerciel erfaring, hvor han bl.a. tidligere har været CEO for Penneo og Secunia. Det betyder, at Niels Henrik har et indgående kendskab til at skalere en SaaS-forretning, og samtidig gøre den mere moden for at forbedre profitabiliteten.

Niels Henrik Rasmussen