fbpx

Donkey Republic

Introduktion til Donkey Republic

Om Donkey Republic

Donkey Republic er førende inden for delecykler og el-delecykler på det europæiske marked, og er til stede i +70 byer. Lokationerne indebærer f.eks. byer såsom København, Barcelona, Budapest, Berlin, Geneva, Amsterdam, Oslo og mange flere.

Donkey Republic er med på flere megatrends som bæredygtighed, delingsøkonomi og urbanisering, og har en vision om at gøre cykel-bylivet bedre for alle gennem selskabets lettilgængelige løsning. Hver gang en person tager en Donkey Republic cykel i stedet for en bil, spares der i gennemsnit 434 gram CO2 + 32 kr i sundhedsydelser.

Følg aktiekursen her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over Donkey Republics seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden september 2021.

1 2 4

CEO: Erdem Ovacik

Erdem Ovacik er medstifter af Donkey Republic, og har god erfaring inden for blandt andet forretningsstrategi, start-ups og ledelse.

Erdem er desuden også bestyrelsesformand for Bike Sharing Group og bestyrelsesmedlem i The Association of Tech Startups in Danmark.

Erdem Ovacik