Donkey Republic offentliggjorde i sidste måned KPI rapport for fjerde kvartal 2023, hvilket markerede afslutningen på rekordåret 2023, der ligeledes var første regnskabsår med positivt EBITDA.

Donkey Republic realiserede i 2023 en omsætning på 115,1 mio. kroner, hvorfor selskabet på bare to år har mere end tredoblet omsætningen med YoY vækst i alle kvartaler. I samme periode har Donkey Republic mindsket risikoen for sæsonudsving gennem sine længerevarende kontrakter, hvor størstedelen af omsætningen fordeles ligeligt over året.

Det illustreres tydeligt af denne grafik, hvor Donkey Republic både i 2021 og 2022 hentede 11% af årets omsætning i første kvartal, mens de i begge år hentede 42% af årets omsætning i tredje kvartal, hvor mange benytter det gode vejr til at cykle. I 2023 hentede Donkey Republic 15% af omsætningen i første kvartal, mens 36% blev hentet i tredje kvartal, hvorfor omsætningen i 2023 har været mere fordelt over året.

I 2024 lancerer Donkey Republic i Hannover i Tyskland, som bliver en af årets milepæle, der skal bidrage til vækst i de kommende år. Donkey Republic indgik tilbage i november en treårig aftale med Hannover med en samlet værdi på minimum 8,8 mio. kroner, mens der er mulighed for yderligere forlængelser på to år af gangen. Donkey Republic styrkede med aftalen sin tilstedeværelse i Tyskland, og med store vækstmuligheder i landet har aftalen stor strategisk betydning, hvor selskabet allerede har en langsigtet kontrakt i den nordlige del af Tyskland i form af aftalen med KielRegion. Donkey Republic forventer at lancere i Hannover i andet kvartal 2024.

Donkey Republic har endnu ikke præsenteret sine forventninger til indeværende regnskabsår, 2024. Derfor vil fokus ifm. den kommende årsrapport i marts 2024 være rettet mod selskabets forventninger til 2024, efter selskabet i sin KPI rapport har løftet sløret for hovedtallene i 2023.