fbpx

Wirtek

Wirtek: Mød selskabet

Om Wirtek

Wirtek er et dansk IT-outsourcing selskab, der siden 2001 har hjulpet virksomheder med at udvikle værdiskabende softwareløsninger og elektroniske produkter.

Flere af selskabets kunder har været hos Wirtek i mere end 10 år, hvilket i høj grad skyldes selskabets fokus på både tætte kunderelationer og ufravigelige krav om at levere software af høj kvalitet. Kunderne får værdiskabende tekniske løsninger fra et engageret team, der arbejder, som var de ansat hos kunderne.

Wirtek har kontorer i Danmark (hovedkontor + salg) og udviklings- og testcentre i Rumænien, og har omkring 200 medarbejdere.

Følg aktiekursen her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over Wirteks seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden marts 2021.

Wirtek udbytte i 2024

Wirtek udbytte i 2024

Wirtek har siden 2017 firedoblet sit udbytte, og aktionærerne kan igen i 2024 se frem til at modtage et udbytte, der stemmer overens med udbyttepolitikken.

1 2 9

CEO: Michael Aaen 

Michael Aaen har mere end 20 års international erfaring inden for it-industrien. Han har tidligere arbejdet som site manager for mobilbrowser-udvikling hos Nokia og har i over 15 år haft ledende stillinger i branchen.

IR-kontakt: michael.aaen@wirtek.com

Michael Aaen, CEO Wirtek

Tilmeld dig Wirteks investor-nyheder