fbpx

FOM Technologies

FOM Technologies: Kom tæt på produktet

Om FOM Technologies

FOM Technologies blev stiftet med drømmen om, at teknologien og videnskaben kan gøre en forskel og skabe en bedre verden. Selskabets middel er højteknologiske maskiner og forskningsudstyr, som materialeforskere og videnskabsfolk over hele verden anvender til at udvikle nye teknologiske opfindelser, processer eller produkter med.

FOM Technologies hjælper i dag kunder med at udforske og udvikle nye produkter af materialer, som skal have en særlig egenskab. Kunderne er universiteter og forskningsinstitutioner samt virksomheder, der alle forsker i at udvikle nye materialer, eller ideer primært indenfor alternativ energi.

Selskabets teknologi har store fordele i forhold til nuværende løsninger, da der kan forskes hurtigere, med mindre spild og med en mulighed for at skalere forskning op til industriel produktion.

Følg aktiekursen her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over FOM Technologies’ seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden januar 2021.

1 2 14

CEO: Michael Stadi

Michael har en finansiel/økonomisk baggrund. Michael har brugt 13 år indenfor investeringer og de finansielle markeder i København, London og Stockholm.

Derefter har Michael haft ledende stillinger og etableret forretningsenheder indenfor den danske energisektor.

IR-kontakt: ir@fomtechnologies.com

Michael Stadi

Tilmeld dig FOM Technologies’ nyhedsbrev og investor-nyheder