fbpx

GreenMobility

Introduktion til GreenMobility

Om GreenMobility

GreenMobility er et deleøkonomisk koncept omkring elektriske biler. Helt konkret udlejer GreenMobility el-biler til privatpersoner, som nemt kan tilgå selskabets biler.

GreenMobility er drevet af flere megatrends såsom urbanisering og bæredygtighed. I takt med at flere og flere mennesker søger mod byerne, skabes der også mere trængsel på vejene, hvilket er skidt for miljøet. Gennem en deleøkonomisk platform som GreenMobility, kan trafiktrængslen sænkes samtidig med, at forbrugeren kan benytte en mere miljøvenlig bil.

Konceptet er bygget op omkring enkelthed, hvorfor forbrugerne nemt og hurtigt kan tilgå en bil gennem selskabets app. Dermed kan man på få minutter tilgå en bil på tværs af GreenMobility’s aktive byer, og betaler en minutpris for at leje bilen. GreenMobility’s ambition er at være blandt verdens ledende selskaber inden for grønne deleøkonomiske transportmidler.

Følg aktiekursen her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over GreenMobility’s seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden september 2022.

Interim CEO: Anders Wall

Anders kom til GreenMobility tilbage i 2017 som Chief International Officer. Sidenhen har han haft flere forskellige roller i selskabet, hvor han senest blev forfremmet Group CFO i starten af 2022. Anders har dermed opbygget et indgående kendskab til selskabet gennem flere ledende roller siden 2017.

Anders sidder lige nu i positionen som Interim CEO, mens GreenMobility leder efter den rigtige kandidat til at bringe dem i næste fase som selskab. Den næste fase skal have fokus på profitabilitet samt det at have en positiv pengestrøm uden at gå på kompromis med den bæredygtige dagsorden.

IR-kontakt: aw@greenmobility.com

Anders Wall GreenMobility

Tilmeld dig GreenMobility’s investor-nyheder

Hej med dig!

Vil du følge danske vækstaktier og kommende børsnoteringer? Gør som +3.000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.