fbpx

GreenMobility

Introduktion til GreenMobility

Om GreenMobility

GreenMobility er et deleøkonomisk koncept omkring elektriske biler. Helt konkret udlejer GreenMobility el-biler til privatpersoner, som nemt kan tilgå selskabets biler.

GreenMobility er drevet af flere megatrends såsom urbanisering og bæredygtighed. I takt med at flere og flere mennesker søger mod byerne, skabes der også mere trængsel på vejene, hvilket er skidt for miljøet. Gennem en deleøkonomisk platform som GreenMobility, kan trafiktrængslen sænkes samtidig med, at forbrugeren kan benytte en mere miljøvenlig bil.

Konceptet er bygget op omkring enkelthed, hvorfor forbrugerne nemt og hurtigt kan tilgå en bil gennem selskabets app. Dermed kan man på få minutter tilgå en bil på tværs af GreenMobility’s aktive byer, og betaler en minutpris for at leje bilen. GreenMobility’s ambition er at være blandt verdens ledende selskaber inden for grønne deleøkonomiske transportmidler.

Følg aktiekursen her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over GreenMobility’s seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden september 2022.

1 2 6

CEO: Kasper Gjedsted

Kasper Gjedsted er en erfaren direktør, der tidligere har bevist, at han kan skabe profitable selskaber på tværs af en række industrier. Han har bl.a. været CEO i Avis Budget Group i Danmark og Sverige, haft flere ledelsesmæssige roller i Sixt Danmark, projektleder i Mærsk samt stor erfaring med software. Han har været bosat og arbejdet i Tyskland, De Forenede Arabiske Emirater (UAE), Sverige, Danmark og Schweiz.

Kasper Gjedsted tiltrådte rollen som CEO i GreenMobility den 6. marts 2023.

IR-kontakt: aw@greenmobility.com (Group CFO, Anders Wall)

GreenMobility Kasper Gjedsted

Tilmeld dig GreenMobility’s investor-nyheder