fbpx

Scandinavian Medical Solutions

Introduktion til Scandinavian Medical Solutions

Om Scandinavian Medical Solutions

Scandinavian Medical Solutions er en overskudsgivende handelsvirksomhed, der øger scanningskapaciteten globalt gennem specialiseret indkøb og videresalg af brugt billeddiagnostisk udstyr af høj kvalitet.

MRI, CT og PET/CT-scannere er blandt det dyreste og mest komplekse udstyr, der findes på et hospital og de tonstunge følsomme maskiner kan kun transporteres, samles og vedligeholdes af specialiserede fagfolk med erfaring og tekniske færdigheder. Derfor tilbyder Scandinavian Medical Systems en komplet business til business løsning, som garanterer maskinens kvalitet og funktionalitet.

Scandinavian Medical Solutions tilbyder hospitaler og klinikker verden over et tilgængeligt, pålideligt og bæredygtigt økosystem for handel med scanningsudstyr og skaber dermed grundlag for en cirkulær økonomi, hvor eksisterende materiel får nyt liv.

Følg aktiekursen her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over Scandinavian Medical Solutions’ seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden september 2022.

1 2 13

CEO: Jens Hvid Paulsen

Jens Hvid Paulsen har mere end 12 års erfaring i branchen for brugt Billeddiagnostisk Udstyr. Jens har siden sit første job i branchen udviklet sine kompetencer inden for indkøb af brugt Billeddiagnostisk Udstyr.

Jens har gennem sine mange års erfaring opnået stor strategisk indsigt og overblik, hvilket sikrer, at selskabet er på forkant med markedstendenser og prisudvikling.

IR-kontakt: investor@scandinavian-medical.com

Jens Hvid Paulsen