fbpx

Scandinavian Medical Solutions

Introduktion til Scandinavian Medical Solutions

Om Scandinavian Medical Solutions

Scandinavian Medical Solutions er en overskudsgivende handelsvirksomhed, der øger scanningskapaciteten globalt gennem specialiseret indkøb og videresalg af brugt billeddiagnostisk udstyr af høj kvalitet.

MRI, CT og PET/CT-scannere er blandt det dyreste og mest komplekse udstyr, der findes på et hospital og de tonstunge følsomme maskiner kan kun transporteres, samles og vedligeholdes af specialiserede fagfolk med erfaring og tekniske færdigheder. Derfor tilbyder Scandinavian Medical Systems en komplet business til business løsning, som garanterer maskinens kvalitet og funktionalitet.

Scandinavian Medical Solutions tilbyder hospitaler og klinikker verden over et tilgængeligt, pålideligt og bæredygtigt økosystem for handel med scanningsudstyr og skaber dermed grundlag for en cirkulær økonomi, hvor eksisterende materiel får nyt liv.

Følg aktiekursen her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over Scandinavian Medical Solutions’ seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden september 2022.

1 2 11

CEO: Jens Krohn

Jens Krohn startede sin karriere hos Agito Medical i 2008, hvor han udviklede sine ansvarsområder og fik ledelsesmæssigt ansvar. Efter at have forladt Agito Medical i 2018 stiftede Jens Krohn SMS sammen med to amerikanske investorer, som han senere købte ud.

Jens Krohn har mere end 10 års erfaring med salg inden for international handel med brugt billeddiagnostisk udstyr, som han dagligt benytter hos Scandinavian Medical Solutions.

IR-kontakt: jens.krohn@scandinavian-medical.com

Jens Krohn