Scandinavian Medical Solutions offentliggjorde i går salget af en PET/CT-scanner til en amerikanske kunde.

Køberen af den højteknologiske PET/CT-scanner har gennem årene oparbejdet et tæt partnerskab og samarbejde med SMS, hvilket har muliggjort salg af en lang række systemer gennem tiden. De længerevarende kunderelationer sikrer, at SMS i endnu større grad kan imødekomme sine kunders ønsker til alt fra producent, krav til software og andre tekniske specifikationskrav, da SMS kender kundens unikke krav og købshistorik.

Ordren er i intervallet 2,0-3,5 mio. kroner, og er derfor offentliggjort i overensstemmelse med selskabets informations- og kommunikationspolitik. Det er det andet salg, som SMS har offentliggjort i juni 2024, hvor selskabet seneste i fredags kunne offentliggøre salget af en otte år gammel Siemens MRI-scanner, der er solgt til en kunde fra det sydamerikanske kontinent.

Scandinavian Medical Solutions har nu offentliggjort ordrer for i alt 60-95 mio. kroner i indeværende regnskabsår, herunder en flerårig aftale til en samlet værdi på over 8,5 mio. kroner. I første halvår udgjorde omsætningen 102,6 mio. kroner, mens EBITDA-resultatet endte på 8,0 mio. kroner.