fbpx

Trophy Games

Introduktion til Trophy Games

Om Trophy Games

Trophy Games udvikler spil til mobil og computer, hvilket selskabet har arbejdet med i over et årti. Blandt produkterne er flere forskellige managerspil såsom Pro 11 og FIVE, som er et e-sport managerspil. Derudover har selskabet gennem opkøbet af Xombat opbygget en serie af transportspil.

Trophy Games, der har Jan Lehrmann som bestyrelsesformand, har en vision om at blive verdens førende inden for strategispil, hvor de særligt sætter fokus på underholdning og udfordring. Virksomheden har udviklet sig markant siden start, hvor selskabet årligt har oplevet fremgang i top- og bundlinje. Grundet den globale målsætning, har selskabet også udviklet sine spil på mere end 20 forskellige sprog, så det er tilgængelige for spillere over hele verden.

Følg aktiekursen her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over Trophy Games’ seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden juni 2021.

1 2 11

CEO: Søren Gleie

Søren Gleie er stifter af Trophy Games, og er en stor computernørd, som har har designet og udviklet computerspil fra barns ben, hvilket gør Trophy Games til den perfekte arbejdsplads for Søren.

IR-kontakt: soren@trophy-games.com

Søren Gleie