Trophy Games opjusterede i går sine forventninger til 2024. På trods af at regnskabsårets første seks måneder endnu ikke er overstået, har Trophy Games allerede opjusteret sine forventninger tre gange.

Trophy Games forventer efter opjusteringen af nå en omsætning på 72-80 mio. kroner, et EBITDA på 17-21 mio. kroner og et EBT på 7-10 mio. kroner. Tidligere forventede Trophy Games at nå en omsætning på 66-74 mio. kroner, et EBITDA på 16-20 mio. kroner og et EBT på 6-9 mio. kroner. Den initiale guidance for året lød på en omsætning på 59-68 mio. kroner, et EBITDA på 11-15 mio. kroner og et EBT på 2-6 mio. kroner.

Gårsdagens opjustering skyldes en lovende modtagelse af Energy Manager, som selskabet tidligere har udtalt ville blive en mindre titel i transportserien. Derfor er det en positiv overraskelse, at spillet lige nu er det næststørste spil for Trophy Games, kun overgået af Airline Manager. Trophy Games investerer i dag tungt i markedsføringen af Energy Manager, hvorfor spillet genererer en højere omsætning end budgetteret og i mindre grad påvirker bundlinjen.

Efter gårsdagens opjusteringen har Trophy Games opjusteret sine forventninger tre gange til regnskabsåret 2024. Første opjustering skyldtes en markant vækst i første kvartal 2024, hvor selskabet bl.a. havde stor succes med sin markedsføringsindsats. Den anden opjustering var relateret til opkøbet af porteføljen af mobilspil fra Tivola Games, mens den sidste opjustering altså skyldes en bedre end ventet modtagelse af Energy Manager.

Trophy Games meddeler desuden i dagens selskabsmeddelelse, at lanceringen af Sky Haven 2 er udskudt i et par måneder.