fbpx

DecideAct

Introduktion til DecideAct

Om DecideAct

DecideAct er en SaaS-virksomhed, der har specialiseret sig i udviklingen af ​​cloud-baserede Strategy Execution Management-platforme. Ved at nytænke måden strategi implementeres på, har DecideAct skabt et banebrydende værktøj, som kan hjælpe virksomheder og organisationer med at komme i mål med deres strategier.

DecideActs software er egenudviklet, og bruges hovedsageligt til analyse, opfølgning og til strategisk implementering. Kunderne består af virksomhedskunder, der opererer i en række sektorer, der bruger virksomhedens teknologi til at sætte og nå strategiske mål. Udover hovedforretningen tilbydes også forskellige værditilvækstydelser.

DecideActs vision er at modernisere strategisk lederskab gennem teknologi.

Følg aktiekursen her.

Tilmeld dig investor-nyheder her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over DecideActs seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden marts 2023.

1 2 6

CEO & Co-founder: Flemming Videriksen

Betroet strategisk rådgiver og executive coach for topledere i globale virksomheder og organisationer gennem mere end 25 år. Flemming er engageret i at modernisere strategisk ledelse ved hjælp af teknologi og er forfatter til flere bøger om organisatorisk ledelse. Sammen med co-founder Bjarni Jónsson har han brugt mere end ti år på at kortlægge, hvordan man skaber den optimale infrastruktur for en vellykket strategiimplementering. I 2014 var Flemming Videriksen med til at stifte DecideAct.

IR-kontakt: ir@decideact.net

Flemming Videriksen