fbpx

EgnsINVEST Ejd., Tyskland

Ejd Tyskland - investeringsejendomme i Berlin

Om EgnsINVEST Ejendomme Tyskland

EgnsINVEST Ejd., Tyskland ejer, driver og udvikler en ejendomsportefølje i Berlin. Ejendommene er beliggende på attraktive adresser i den centrale del af byen.

EgnsINVEST Ejd., Tyskland oplever fortsat en positiv udvikling på ejendomsmarkedet i Berlin. Det skyldes bl.a. et stigende befolkningstal og en positiv udvikling i erhvervslivet, der giver vækst i økonomien og sikrer en stigende beskæftigelse, der øger efterspørgslen efter boliger. I dag bygges der dog fortsat for få nye boliger til at imødekomme efterspørgslen.

De gode beskæftigelsesmuligheder kombineret med de gode forhold for at opstarte en virksomhed har tiltrukket nye indbyggere. Igennem mange år er indbyggertallet således steget med over 1% om året, hvilket er mere end i andre tyske byer. Af den seneste prognose fremgår det, at myndighederne forventer, at byen vil vokse med 187.000 indbyggere frem mod 2040. Det er den kraftigt på vej til. I 2022 alene kom 75.000 flere indbyggere til byen. Heraf desværre 43.000 ukrainske flygtninge, men altså også 32.000 andre indbyggere.

Følg aktiekursen her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over EgnsINVEST Ejd. Tysklands seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden september 2023.

CEO: Thorkild Steen Sørensen

Thorkild Steen Sørensen er administrerende direktør og bestyrelsesmedlem af EgnsINVEST Ejd., Tyskland, hvilket han har været siden selskabet gik på børsen tilbage i 2008.

Thorkild Steen Sørensen har dermed et indgående kendskab til EgnsINVEST Ejd., Tyskland og ikke mindst ejendomsmarkedet i Berlin. Han har tidligere erfaring fra andre ejendomsselskaber, både på direktions- og bestyrelsesniveau.

IR-kontakt: us@egnsinvest.dk

Thorkild CEO