fbpx

Shape Robotics

Shape Robotics: Mød selskabet

Om Shape Robotics

Shape Robotics er et dansk robotfirma med en stærk position på det globale marked for uddannelsesteknologi. Virksomheden har udviklet Fable, en unik modulær robot, der gør det nemt og sjovt for studerende at bygge og programmere deres egne robotter. Siden lanceringen af ​​Fable i 2017 er tusinder af robotter blevet solgt og sendt til skoler rundt om i verden.

Shape Robotics hjælper uddannelsesinstitutioner med at levere god undervisning, der vil forberede de studerende på en hurtigt skiftende fremtid, hvor digitale teknologier, kunstig intelligens og automatisering transformerer hverdagen.

Fable er en modulær robot, som studerende kan bygge på få sekunder. Robotsystemet er robust, kan modstå daglig brug i klasselokaler og kan bruges til at løse krævende opgaver. Studerende koder Fabel afhængigt af deres erfaring – fra simpel blokprogrammering til kodning på det avancerede Python-sprog.

Se aktiekursen her.

Regnskabskalender årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over Shape Robotics’ seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden februar 2021.

 

1 2 18

CEO: Mark Abraham

Mark Abraham har mere end to årtiers erfaring inden for informationsteknologi og servicesektoren. Han besidder en stærk forståelse af tekniske aspekter og fordelene ved pædagogiske teknologiske produkter.

Mark har effektivt udvidet virksomhedens rækkevidde og markedsandel i Europa og Asien ved at indgå talrige kontrakter og partnerskaber med uddannelsesinstitutioner og offentlige enheder.

IR-kontakt: ir@shaperobotics.com

Tilmeld dig Shape Robotics’ investor-nyheder

Please correct the marked field(s) below.