Shape Robotics meddeler i dag, at topchef André Fehrn på eget initiativ har valgt at overlade posten som CEO til nuværende salgsdirektør Mark Abraham og selv beholde rollen som CFO i Shape Robotics.

Den nye rollefordeling sikrer både kontinuiteten og de rette kernekompetencer i Shape Robotics begyndende ekspansion på verdensmarkedet. Ledelsesrokaden sker efter, at Shape Robotics netop har præsenteret en ny fireårig vækststrategi og står foran et nyt kapitel hvor salgsfunktioner og teknologiudvikling kommer i hovedfokus.

Derfor giver det ifølge Andre Fehrn og bestyrelsesformand Jeppe Frandsen nu god mening at lade Shape Robotics nuværende salgsdirektør, Mark Abraham, lede selskabet og André Fehrn indtage rollen som CFO og Investor Relations-ansvarlig. Marks Abrahams teknologiske og salgsmæssige kompetencer skal i de kommende år ifølge bestyrelsesformand Jeppe Frandsen drive Shape Robotics frem mod penetration af nye markeder og udvikling af fremtidens EdTech-løsninger i tæt samarbejde med Shape Robotics internationale partnere og distributører.

Den kommende administrerende direktør for Shape Robotics, Mark Abraham, har sat virksomhedens kommercielle kurs over de seneste to år, ikke kun i Rumænien, men også i andre østeuropæiske lande. Derudover har hans samarbejde med grundlæggeren og CTO, Moises Pacheco, været afgørende for at fremme selskabets innovative produkter, herunder den roste Fable-uddannelsesrobot og det nye flagskibsprodukt, teknologilokalerne Thinken Mobile SteamLab.

Shape Robotics nye fireårige vækststrategi inkluderer fokus på salgsfunktioner og teknologisk innovation, herunder transformationer af alle datterselskaber. Hvert marked vil få en national landechef integreret i den organisatoriske struktur som hovedansvarlig for at overse lokale målsætninger og bringe dem i overensstemmelse med moderselskabets overordnede strategi. Nuværende salgsdirektør, Mark Abraham, vil med effekt fra 1. maj 2024 overtage titlen som CEO og påtage sig hovedrollen i Shape Robotics’ indtrædelse i nye markeder og sikre innovation inden for edtech-landskabet sammen med selskabets internationale partnere og distributører.