Efter en hård fredag på det danske og de internationale aktiemarkeder er det nu weekend, hvor vi kan se tilbage på ugen på de danske vækstbørser, som også har været domineret af røde farver.

Movinn slutter i toppen med en kursfremgang på 22%, mens Nexcom, Cessatech og DanCann Pharma også har oplevet tocifrede procentstigninger. Nexcom har i ugens løb offentliggjort en ændring i bestyrelsen, idet Torben Tindbæk Haase er udtrådt af bestyrelsen grundet en interessekonflikt. Derudover har selskabet forlænget lånebeløb til en samlet værdi af 15,5 mio. kroner.

Alefarm Brewing er steget 4%, og meddelte mandag, at selskabet i juli 2024 har øget sin omsætning med 24% ift. samme måned sidste år. Væksten er især skabt gennem en øget indsats i de digitale kanaler, samt ved leverancer af frisk øl på fustage til en række sommerfester og øvrige arrangementer. Selskabet er nu 15% foran sidste års omsætning, hvilket er i tråd med de udmeldte forventninger for indeværende regnskabsår.

Scandinavian Medical Solutions og Dataproces har offentliggjort nye salg jævnfør selskabernes kommunikationspolitik. Scandinavian Medical Solutions offentliggjorde først salget af en større After Sales & Parts ordre til en loyal amerikansk kunde, og kunne dagen efter annoncere endnu et millionsalg af en brugt Philips MRI-scanner til en europæisk kunde. Dataproces har indgået en kontrakt på selskabets SaaS-løsning KØS, som nu anvendes af 50 kommuner. Hydract og Wirtek har begge offentliggjort ændringer i den daglige ledelse, idet selskabernes finansdirektør (CFO) begge har valgt at opsige deres stilling.

Q-Interline har styrket organisationen i Nordamerika med ansættelsen af John Crispin som Business Unit Manager og ansat en Sales Manager, Natalie Woodley-Glejf, så Q-Interline nu har to erfarne salgsprofiler i Nordamerika. Dermed accelereres markedsindtrængningen på det amerikanske marked yderligere. Aktien har oplevet et fald på 11% gennem ugen, hvor CS MEDICA dog slutter i bunden med et fald på 17%.