DecideAct meddelte i går efter markedsluk, at selskabet har hentet 1,8 mio. kroner gennem en rettet emission.

I alt er udstedt 654.543 nye aktier til en kurs på 2,75 kroner per aktie, hvilket svarer til en rabat på 6,6% ift. den volumenvægtede gennemsnitspris for de seneste 10 handelsdage. Kapitaludvidelsen har til formål at accelerere selskabets bestræbelser på at lancere nye strategiværktøjer med brug af kunstig intelligens og allerede lancere flere i dette kalenderår og dermed understøtte selskabets aktiviteter i særligt Nordamerika.

En acceleration af nye produkter kan hjælpe selskabet med at vinde markedsandele og derved opnå en samlet større volumen. En større volumen er påkrævet før selskabet kan indfri dets ambition om at levere en profitabel drift allerede fra 2025. DecideAct forsøger at sikre den rette vej til at vækste ved at agere med hurtige og agile beslutninger, der kan understøtte de tendenser, som observeres i markedet, og selskabet dermed kan kapitalisere på disse muligheder.

Denne kapitaltilgang kommer kort tid efter selskabet har opnået SOC2 type II Security Certification, der styrker selskabets vækstmuligheder i USA og Canada. Certificeringen understøtter vækstambitionerne ved at give kunderne sikkerhed for, at selskabet har styr på dets praksis inden for en lang række nøgleområder. Det er særligt vigtigt for regulerede industrier som finans og sundhed, hvor det er afgørende, at databehandlingen foregår under hensyn til stramme regler.

DecideAct forventer at offentliggøre halvårsrapport for første halvår af 2024 på lørdag den 31. august 2024.