MapsPeople er som noget nyt begyndt at arbejde med investoropdateringer i et videoformat, hvor den fjerde opdatering er kommet efter selskabets succesfulde kapitalrejsning.

Sammen med en lånefinansieringsaftale med Danmarks Eksport- og Investeringsfond, EIFO, har MapsPeople fået omtrent 50 mio. kroner i yderlige arbejdskapital, hvorfor selskabet er velkapitaliserede til at den vækst, som de ser ind i på markedet på nuværende tidspunkt.

Disse investoropdateringer er en del af et strategisk træk fra selskabets side med henblik på at opbygge en bredere investorbase, hvor MapsPeople har en ambition om at komme op på 2.000 aktionærer inden årets udgang, mens der i skrivende stund er omtrent 1.700 aktionærer.

En af de ting, som bliver fremhævet gennem den seneste opdatering, er den stærke langsigtede pipeline for selskabet, hvor det typisk tager 9-12 måneder at indgå en partnerskabsaftale. Disse partnerskabsaftaler kan dog fortsætte med at levere en kontinuerlig, og som regel stødt stigende omsætning år for år, som partnerne også selv udvider deres kundeportefølje.

Alene hen over sommeren er det lykkedes selskabet at lukke to partnerskabsaftaler, hvor den ene er en 3,5 årig aftale med mindst 1 mio. kroner i årlig tilbagevendende omsætning, mens den anden er en 2 årig aftale med mindst 1,5 mio. kroner i årlig tilbagevendende omsætning, hvor der også er mulighed for at forlænge disse partnerskabsaftaler efterfølgende.

Det helt store fokus foruden partnerskabsaftalerne er muligheden for at kapitalisere på nye og innovative løsninger, der kan sikre, at MapsPeople kan bibeholde verdens bedste indendørs mapping-platform til smart-building-applikationer, mens der sker hurtige teknologiske fremskridt og markedet vækster markant.

Det er muligt at høre den fulde investoropdatering gennem dette link.