Det er blevet søndag, og vi kan se tilbage på ugens begivenheder på de danske vækstbørser, hvor Hydract har hentet lidt af tabet fra sidste uge med en stigning på 38%.

Hydract oplevede i forrige uge et fald på hele 73%, efter selskabet offentliggjorde, at man vil gennemføre en emission med fortegningsret for eksisterende aktionærer til en pris per aktie på blot 0,19 kroner, mens man ønsker at afnotere selskabet. Aktien har trods stigningen på 38% denne uge fortsat oplevet et stort tab de seneste uger.

ViroGates og Dataproces har også haft en god uge på børsen med tocifrede procentstigninger. ViroGates har indgået en distributionsaftale i USA med suPAR Health. Derudover har selskabet samtidig fået en investering på 8,2 mio. kroner gennem udstedelse af nye aktier med en pris 10% over den volumenvægtede gennemsnitspris fra den 18. september til den 2. oktober 2024. Dataproces har opjusteret sine forventninger til både omsætningen, EBITDA og EBIT i regnskabsåret 2024/25.

OrderYOYO har oplevet en kursstigning på 8%, og har ligeledes opjusteret sine forventninger til 2024 efter opkøbet af britiske App4. På samme tid offentliggjorde selskabet sine forventninger til 2025, hvor man forventer at nå en ARR på 380-400 mio. kroner. Kort før opkøbet blev annonceret, offentliggjorde selskabet en Trading Update for tredje kvartal 2024, hvor der er oplevet solid vækst på både top- og bundlinjen.

STENOCARE ender i ugens bund med et fald på 21%. Det sker efter, at selskabet i starten af ugen måtte nedjustere sine forventninger til 2024, mens de samtidig undersøger mulighederne for både kortsigtet og langsigtet finansiering.

Blandt ugens andre nyheder kan fremhæves, at Scandinavian Medical Solutions har indgået en længerevarende lejeaftale med en tilbagevendende kunde gennem det amerikanske datterselskab. Hove Indien har modtaget en ordre på over 0,5 mio. kroner fra en global OEM, og Q-Interline har vundet en storordre på godt 3 mio. kroner på analysesystemer til Benelux-området via den mangeårige distributør og samarbejdspartner i Nederlandene. Det var den største enkeltordre i selskabets historie.