Det danske biotekselskab, 2cureX har i dag offentliggjort regnskab for andet kvartal af 2021.

Kvartalet har budt på flere forskellige begivenheder, herunder en udnyttelse af warrants, som har styrket deres finansielle position.

I starten af kvartalet købte selskabets CEO, Fernando Andreu ligeledes aktier i selskabet. Her købte han knap 8.000 aktier svarende til ca. 150.000 svenske kroner. Derudover har Mangold Fondkommission offentliggjort en analyse af 2cureX, hvor de gav et kursmål på 48 SEK pr aktie. Aktien står lige nu omkring kurs 16,5 SEK.

2cureX har også lavet ændringer i organisationen, hvor de har udpeget 2 nye VP’s til at accelere den kommercielle indsats. Samtidig er der udpeget to nye til selskabets kliniske advisory board, som er meget anerkendte inden for branchen.

Selskabets CEO udtaler, at grundet de positive resultater fra deres TICC forsøg, og dens publicering ved ASCO konferencen, har 2cureX formået at accelere deres kommercielle infrastruktur. Dette medfører at de hurtigere kan få deres produkt på markedet. De forventer at være på markedet i 12 lande ved årets afslutning.