Brain+ kunne i går fortælle yderligere om selskabets fremskridt i henhold til den UK fokuserede proof of Business strategi, som selskabet arbejder målrettet på at bevise.

Planen for proof of Business i UK har tre primære punkter: Opnå UK regulatorisk certificering for en engelsk version af CST-Assistenten v2.0 med mulighed for indtrædelse på markedet i tredje kvartal 2024. Opnå det første salg til en såkaldt UK National Health Service (NHS) trust (en lokal enhed i det engelske sundhedssystem) i fjerde kvartal 2024. Opnå kommerciel skalering og positiv pengestrøm fra UK-forretningen fra slut 2025.

Brain+ har siden marts oplevet pæne fremskridt i forhold til sin plan. Selskabet har i samarbejde med AgeUK igangsat en undersøgelse af CST-Assistentens brugerrelevans og opnået de første understøttende data på produktets omkostningseffektivitet og støtte til at sikre standardiseret levering af kognitiv stimulationsterapi (CST) til personer med demens. Brain+ har indsendt en ansøgning om at få CST-Assistenten v2.0 tilføjet på G-Cloud indkøbsplatformen, der bruges af NHS-enheder. Selskabet har videreført udviklingen af ​​den engelske CST-Assistent v2.0 til den sidste fase, herunder etablering af dokumentation for overholdelse af britiske krav til at kunne certificere produktet som medicinsk software. Derudover er der påbegyndt opsøgende kontakt til de mest relevante lokale NHS-enheder sammen med selskabets britiske kommercielle partner, Quiddity Health.

Alle udviklingsmæssige og regulatoriske aktiviteter forløber planmæssigt på vej mod den forventede kommercielle lancering af CST-Assistenten som medicinsk software på det britiske marked i tredje kvartal 2024.