Erria har de seneste år oplevet en markant udvikling, hvor selskabet i dag består af fem primære forretningsområder. Fokus på opkøb har været et positivt bidrag til udviklingen.

Selskabets primære forretningsområder opdeles i kategorierne: Shipping, Offshore, Container Services, Service of life-saving & fire fighting equipment, og Security Seals. Kigger vi blot 3 år tilbage, var Errias fokus på de førstnævnte forretningsområder. Den 29. december 2021 færdiggjorde selskabet nemlig sin opkøbsaftale af Mermaid Maritime, der står for forretningsområdet Service of life-saving & fire figting equipment, mens det seneste forretningsområde, Security Seals, først blev tilknyttet Erria efter opkøbet af Cathay Seal den 28. februar 2022.

Siden da lykkedes det selskabet at opjustere hele 5 gange for regnskabsåret 2022, mens vækstforventningerne i særligt Vietnam har fået et stort strategisk fokus. Datterselskabet Erria Container Services har etableret et 40.000 m2 stort ’Inland Container Depot’ i Binh Duong, mens der ligeledes forventes solid vækst gennem Mermaid Maritime efter store langvarige kontrakter med prominente selskaber som Siemens Gamesa og Vestas.

Dette store strategiske fokus medførte også en omsætningsvækst på hele 92% i løbet af første halvår 2023. Sidenhen har selskabet fortsat den positive nyhedsstrøm, der også har medført yderligere opjusteringer samt flere store millionaftaler gennem Mermaid Maritime. I 2024 forventer Erria at nå en omsætning på 185-200 mio. kroner, et EBITDA på 5-7 mio. kroner og et EBIT på 4-6 mio. kroner. Selskabet har kommunikeret, at de har valgt en konservativ og strategisk balanceret tilgang til årets guidance, hvor Erria forventer varierede præstationer på tværs af koncernens fire selskaber og fem forretningsområder.

Ved udgangen af 2023 fremgik det også i årsrapporten, at selskabet havde tilendebragt alle dets langsigtede gældsforpligtelser, hvorfor 2024 også forventes at være året, hvor Erria endeligt forventer at have afviklet alle tidligere langsigtede gældsforpligtelser og drive virksomheden uden langsigtede gældsforpligtelser i den nærmere fremtid. Dette er en særlig stor milepæl, da selskabet havde opbygget en gæld på 1,1 mia. tilbage i 2011, hvilket var tæt på at medføre en konkurs.

I årsrapporten 2023 har Erria valgt at samle forretningsområder Shipping og Offshore Container Services under Maritime Services, hvorfor selskabet fremadrettet er inddelt efter fire forretningsområder.