Audientes annoncerer i dag etableringen af sit nye datterselskab i Indien, som skal være spydspids for kommercialiseringen af selskabets selvjusterende høreapparat, som forventes at blive lanceret i 3. kvartal 2021. Filialen i Hyderabad bliver den første af flere filialer i Indien.

Etableringen af det nye datterselskab i Hyderabad, som er Indiens 6. største by med 10,2 mio. indbyggere, giver Audientes et vigtigt fodfæste i området og baner vejen for en tæt dialog med kunder, branchespecialister og potentielle kanalpartnere i Indien – som er verdens største mellemindkomstland.

Etableringen styrker Audientes’ position på det indiske marked, og selskabets CEO, Steen Thygesen udtaler:

Åbningen af vores første filial i Indien er en vigtig milepæl for Audientes og understreger vores store fokus på det Indiske marked – et marked, hvor der er et meget stort høretabsproblem blandt befolkningen, og dermed også et utrolig stort vækstpotentiale, som vi vil udnytte samtidig med vi gør en samfundsmæssig forskel.

Etableringen af datterselskabet vil styrke vores position og synlighed i markedet, og vi vil nu i højere grad kunne sætte turbo på vores nationale og regionale forretningsudvikling og dermed skabe tættere bånd til vores vigtige partnere.