Audientes har her til morgen indkaldt til den ordinære generalforsamling, hvor de samtidig har annonceret, at Peter Røpke indstilles til bestyrelsen.

Peter Røpke, som i dag er CEO for det børsnoterede selskab RTX, har en mangeårig erfaring fra store internationale organisationer inden for produkt- og teknologiudvikling, herunder produktion af forbrugerelektronik. Peter Røpke har tidligere været CEO for det børsnoterede selskab Flügger, og han har ligeledes været koncerndirektør i Grundfos Management og Senior Vice President i Nokia Corporation.

Det er derfor en mand med stor erfaring og gode kompetencer, som indstilles til bestyrelsen hos Audientes. Med Peter Røpke i bestyrelsen vil Audientes dermed gå fra 3 til 4 medlemmer i bestyrelsen.

Audientes’ bestyrelsesformand, Povl-André Bendz udtaler ifm. nyheden, at Peter Røpke med sin mangeårige erfaring inden for produkt- og teknologiudvikling, kan bidrage aktivt i den kommende tids kommercialisering af Audientes’ smarte selvjusterende høreapparat.

Audientes afholder sin ordinære generalforsamling den 13. april.