CS MEDICA kunne ved deres seneste kvartalsregnskab for fjerde kvartal af det skæve regnskabsår 2022/23, som blev offentliggjort i november, meddele, at de havde modtaget ordrer for 14,5 mio. kroner i løbet af regnskabsåret.

For regnskabsåret nåede CS MEDICA sin reviderede målsætning om at omsætte for 1 mio. kroner. Det er derfor væsentligt at skelne mellem opnået omsætning og ordreindgangen, da ordreindgangen på 14,5 mio. kroner gennem regnskabsåret 2022/23 endnu ikke er leveret. Den skal dog medvirke til et øget salg i indeværende regnskabsår 2023/24, hvor CS MEDICA i seneste kvartalsrapport præsenterede denne oversigt.

Det fremgår, at CS MEDICA forventer at omsætte for 1,5 mio. kroner i perioden fra oktober til december 2023, som bliver en overgangsfase mod 2024, hvor CS MEDICA vil skifte regnskabsperiode, så regnskabsåret følger kalenderåret. Derudover forventer CS MEDICA at modtage ordrer for 2,5 mio. kroner. I kalenderåret 2024 forventer CS MEDICA at løfte omsætningen til 15 mio. kroner samt at opnå et ordreindtag på 20 mio. kroner. Selskabet har desuden præsenteret nogle strategiske målsætninger i form af registreringer i nye markeder, produktionstid samt kliniske tests.

CS MEDICA er fortsat i færd med de regulatoriske tiltag for at kunne få deres produkter godkendt på det kinesiske marked. Den langsigtede finansiering af selskabet afhænger af disse regulatoriske omstændigheder. CS MEDICA har nemlig indgået en finansieringsaftale med kinesiske RongShi, der indebærer op til 60 mio. kroner i kapital til kurs 28,13. Finansieringen er opdelt i to rater, hvor første rate afhænger af godkendelse af 3-5 produkter af den Kinesiske FDA, og anden rate er omsætningsbestemt.

På kortere sigt har selskabet indgået en kreditaftale med Danske Bank på 1,2 mio. kroner. I september blev CS MEDICAs Joint Venture med RongShi repræsenteret ved CPHI & PMEC China 2023. Herudover har Joint Venture-selskabet initieret registreringsprocessen for seks lægemidler i Malaysia.