FOM Technologies udsendte ved markedsluk en positiv nyhed, idet selskabet har fået tildelt en kontrakt for nyt og mere avanceret Slot Die coating udstyr.

Efter at have testet forskningsudstyr som FOM Technologies leverede i efteråret 2020, har Argonne National Laboratory (ANL), der er en del af National Science Research for USA’s Department of Energy (DOE), nemlig tildelt FOM Technologies en kontrakt for nyt og mere avanceret Slot Die coating udstyr. Det nye udstyr vil blive brugt til forskning og udvikling af fremtidig solenergi og energilagringsteknologi.

Tilbage i efteråret 2020 tildelte Argonne National Laboratory en kontrakt til FOM Technologies, om at levere Slot Die coating til brug til forskning og udvikling af fremtidig solenergi og energilagrings- teknologi.

I dag har forskningscenteret tildelt FOM Technologies yderligere en kontrakt for mere avanceret Slot Die coating udstyr. Udstyret skal placeres på det nyåbnede MERF (Material Engineering Research Facility) i Lemont – Illinois.

FOM Technologies’ CEO, Michael Stadi udtaler ifm. dagens nyhed:

Hver gang vi sælger udstyr til en ny kunde, håber vi, at vores teknologi kan tilføre værdi til kundes materialeforskning. Indledningsvis er vores formål at få glade kunder der derved er ambassadører overfor nye potentielle kunder. Men vores endelige mål er, at vores kunder vender tilbage for at bestille nyt og mere avanceret maskiner og udstyr. Argonne National Laboratory opfylder begge kategorier, og vi vil gøre vores ypperste for at styrke samarbejdet yderligere.