Freetrailer meddeler i dag, at de ansætter Ralf Stolz som Country Manager i Tyskland, og sætter dermed yderligere fokus på væksten i Tyskland.

Freetrailer etablerede sig allerede i efteråret 2020 på det tyske marked sammen med IKEA i Karlsruhe, men har som følge af Corona situationen i Tyskland valgt at holde lidt igen med yderligere udrulning.

På trods af Corona situationen har Freetrailer-konceptet været en stor succes i Karlsruhe, og selv om Corona stadig plager Tyskland med fortsatte nedlukninger, sætter Freetrailer nu ekstra fokus på bearbejdning af det tyske marked med ansættelsen af Ralf Stolz som tysk Country Manager med placering i Frankfurt.

Ralf Stolz kommer fra en karriere som Managing og Sales director for en række europæiske og skandinaviske selskaber, og ifm. ansættelsen udtaler Freetrailers CEO, Philip Filipsen:

Vi har nu igennem mange år vist at Freetrailers deleøkonomiske koncept har været en succes på de Skandinaviske markeder til glæde for os selv, vores partnere og brugere. Vi har haft en fantastisk fremgang i Skandinavien og jeg er overbevist om, at vi sammen med Ralf kan overføre den succes og erfaring, vi har fra disse markeder til det tyske.