Freetrailer har i dag offentliggjort kvartalsregnskab for Q3, og i regnskabet fremgår det, at selskabet fortsætter den gode fremgang og samtidig opjusterer forventningerne.

I Q3 har Freetrailer øget antallet af udlejninger med 27% sammenlignet med samme periode sidste år. Derudover vækstede omsætningen med 32% til 11,6 mio. kroner.

Efter denne udvikling har selskabet i regnskabsårets første 9 måneder haft 434.430 udlejninger svarende til en vækst på 25%. Den samlede omsætning for regnskabsårets første 9 måneder er på 35,9 mio. kroner.

Denne pæne fremgang har resulteret i en opjustering i både omsætningen samt resultatet før skat. Omsætningen forventes nu at ende i intervallet 50-52 mio. kroner mod førhen 47-50 mio. kroner. Resultatet før skat forventes at ende i intervallet 5,5-6 mio. kroner mod førhen 4-5 mio. kroner.

I regnskabet fremgår det ligeledes, at de i den kommende tid vil sætte større fokus på det tyske marked. Selskabets CEO, Philip Filipsen udtaler:

Coronapandemien har givet store udfordringer for langt de fleste virksomheder – både i Danmark og på den globale scene. Når vi ser på vores regnskabstal, er jeg især glad for de store fremgange, vi har set på antal udlejninger, antal trailere og på omsætningen.

Det har været et fantastisk år indtil nu, og vores mange og dygtige medarbejdere har virkelig ydet en imponerende indsats. Det betyder, at vi nu kan opjustere forventningerne, hvilket er yderst tilfredsstillende.

Foruden de finansielle opjusteringer vil vi i den kommende tid sætte spot på det tyske marked. Vi har ansat Ralf Stolz som ny country manager på det tyske marked, og vi har derfor nu for alvor sat gang i bestræbelserne på også at udbrede Freetrailers succesfulde koncept i Tyskland.