Happy Helper blev børsnoteret tilbage i 2018, og har udviklet et produkt, der løser en problemstilling, som de fleste kender til.

Undersøgelser viser, at hundredtusindvis af danske husstande ønsker mere hjælp til rengøring, hvilket er en tendens, som teamet bag Happy Helper bemærkede tilbage i 2015.

Happy Helper har udviklet en platform, der matcher kunder med rengøringsfolk. Derfor omtales platformen også som en Airbnb-lignende platform for rengøring. Gennem denne platform hjælper Happy Helper tusindvis af husstande med problemstillingen om mere hjælp til rengøring.

Idéen opstod, da to fra teamet var på barsel, og ikke havde overskud til rengøring. De begyndte at undre sig over, at man ikke kunne booke rengøring online til en pris, hvor alle kunne være med, og endte derfor selv med at skabe det.

Selskabet har en ambition om at have en platform, hvor folk kan finde god rengøring, som de har råd til, og samtidig give studerende eller andre mulighed for et fleksibelt job, hvor de har stor frihed.

Hver måned giver Happy Helper en status på deres platform, hvilket skaber en god gennemsigtighed for alle selskabets investorer. En af de seneste store nyheder fra selskabet er, at de har ansat Sebastian Hermans som Managing Director for Tyskland, som sætter fokus på selskabets ekspansion til Nordrhein-Westfalen i Tyskland.

Læs også: Happy Helper fokuserer på Tyskland.

Vi følger måned for måned selskabets udvikling, hvilket også kan gøres gennem selskabets nyhedsbrev. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet på denne side.