Penneo kunne i forrige uge fejre et års jubilæum på børsen, eftersom selskabet blev børsnoteret d. 2. juni 2020.

Investorerne hos Penneo kan se tilbage på et begivenhedsrigt år. Først og fremmest var Penneo blandt de mest overtegnede børsnoteringer i 2020, og ligger i dag +300% over tegningskursen på 11,08 kroner.

Penneo er i gang med en ekspansion i Europa, hvilket ligeledes også har præget selskabets første år på børsen. Penneo har blandt andet fået sin første kunde i Finland og Tyskland samtidig med, at de har styrket sin position på etablerede markeder.

Derfor har Penneo nu kunder i Danmark, Sverige, Norge, Belgien, Finland og Tyskland.

Den positive udvikling for Penneo har senest resulteret i en opjustering af selskabets ARR, hvor selskabet kort tid efter offentliggjorde Q1 regnskab med en vækst i ARR på 52%. I regnskabet fremgik også en vækst i ARPA på 25%, hvilket indikerer, at Penneo også tjener mere per kunde, og at selskabet evner at udvikle den eksisterende kundebase samt få nye værdifulde kunder ombord.

På aktiefronten skiller Penneo sig også en smule ud fra de andre First North aktier, da de beregnet ud fra aktiens lukkekurser i 2021, har en gennemsnitlig daglig likviditet på knap 2,9 mio. kroner. Dette gør Penneo til den mest likvide aktie på First North i 2021.