Den digitale transformation kan være med til at optimere driften i de fleste virksomheder.

Derfor er det et punkt, som står højt på agendaen ved mange af de virksomheder, som har mange processor opkoblet på manuelt arbejde. Eksempelvis bank- og revisionssektoren kan spare enorme mængder penge ved at have et digitalt workflow, fremfor at skulle have fysiske dokumenter.

Mckinsey, et globalt managementkonsulent firma, estimerer at op mod 86% af alle arbejdsprocesser forbundet med revision, kan blive digitaliseret. Ved brug af Penneos økosystem kan omkostninger forbundet med signering og rapportering nedbringes med op til 93%.

Penneo afhænger af denne digitale transformation til at komme ud på nye markeder. For nuværende ser det dog ud til, at væksten på markedet taler til Penneos fordel. Dette gør sig gældende for alle 3 markeder, som Penneo arbejder indenfor.

Penneos 3 markeder er: Digital Identity (DI), Digital Transaction Management (DTM) og Business Process Automation (BPA). En samlet forventet udvikling for markederne fra 2018-2023 kan findes på grafen, hvor alle beløb er nævnt i mia. USD, og alle segmenter venter en tocifret årlig procentvækst.

Penneo har siden børsnoteringen leveret en højere vækst end ventet. For H1 2020 havde de forventet en ARR på 28 mio. kroner, men kunne præsentere en ARR på 29,5 mio. kroner. Sidenhen er væksten ikke faldet, og ved seneste regnskab (H1 2021), kunne Penneo præsentere en ARR-vækst på 61%, som også medførte en opjustering af ARR, som nu forventes at lande i området 56-60 mio. DKK.

Penneo - Globale drivkræfter bag væksten