I sidste uge kunne Shape Robotics meddele, at de har underskrevet en distributionsaftale i Schweiz. I dag kan selskabet meddele, at de har indgået en aftale med Conrad Electronic, som gør Conrad til forhandler af Fable robotter i Tyskland.

Conrad blev stiftet i 1912 og er med 3.500 ansatte og 36 detailbutikker en markedsleder indenfor elektronik til forbrugere, virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

Uddannelsesafdelingen i Conrad tilbyder et bredt udvalg af STEM (MINT) produkter til skoler herunder robotter, 3D printere og computere. Med den netop indgåede aftale begynder Conrad derfor nu at tilbyde Fable til uddannelsesinstitutioner i hele Tyskland.

Der investeres i disse år massivt i uddannelsessektoren i Tyskland bl.a. i form af investeringsprogrammet ”DigitalPakt Schule” på 5,5 milliarder euro, hvis formål er at fremme digitalisering af den tyske grundskole.

Tyskland er desuden et af Shape Robotics’ fokusmarkeder, og Conrad spiller en vigtig rolle for selskabets strategi i Tyskland.