I april tidligere i år offentliggjorde Shape Robotics, at de er blevet udvalgt som leverandør af robotter til et nationalt projekt i samarbejde med Lungeforeningen. I første omgang betød det, at de skulle levere 20 Fable Connect robotter.

I dag kunne Shape Robotics meddele, at de fortsætter samarbejdet og yderligere 20 robotter vil blive implementeret hos børn med luftvejsproblemer.

Samarbejdet med Lungeforeningen er et større projekt, og skaber en enorm værdi for de børn og familier, som modtager robotter. Børnene, som ellers ikke kunne komme i skole, kan gennem Fable Connect føle sig en del af sin klasse og dermed vedligeholde det sociale såvel som det faglige.

Da Shape Robotics tidligere i år offentliggjorde, at de skulle levere 20 robotter, meddelte de samtidig, at det havde en økonomisk værdi på 240.000 kroner. Eftersom det forlængede samarbejde inkluderer yderligere 20 robotter, må det forventes, at den økonomiske værdi også ca. svarer til yderligere 240.000 kroner.

Her er et nyhedsbrev fra Shape Robotics, hvor der i bunden er en video, som viser hvordan Fable Connect hjælper Rasmus, der ikke kan komme i skole grundet risiko for Corona-smitte.