Som en del af Trophy Games’ nye IR-strategi, vil selskabet begynde at udsende opdateringer til os investorer, så vi bedre kan følge udviklingen hos Trophy Games. I dagens opdatering har Trophy Games givet en status på den nuværende forretning.

I opdateringen fremgår det blandt andet, at selskabets gebyrer til app-store er faldet markant. Sammenlignet med sidste år forventer de at spare ca. 1,3 mio. kroner i gebyromkostninger.

Inden Trophy Games havde første handelsdag, havde selskabet allerede opkøbt alle aktierne i Xombat. I dag meddeler selskabet, at de er lykkedes med at integrere Xombat til Trophy Games, og har fordoblet antallet af organiske installationer fra App Store til Airline Manager 4. Spillet er desuden på vej på Steam, men afventer en 14 dages godkendelsesproces.

Five og Warhammer er også under rivende udvikling, og der arbejdes hårdt på de kommende spiludgivelser. Five er fortsat i beta-version i 8 lande, men der forventes en global frigivelse på Google Play inden for et par uger. Trophy Games meddeler samtidig, at Warhammer ser rigtig godt ud.

Trophy Games meddeler desuden, at selskabets to ældste spil, Trophy manager og FMU fortsat har en stærk opbakning. Du kan tilmelde dig selskabets opdateringer her.