Endnu en uge er overstået, og vi kan se tilbage på ugens udvikling på den danske vækstbørs, hvor SPENN slutter som ugens højdespringer, og Copyright Agent omvendt slutter som ugens bundskraber efter en nedjustering.

Fem ud af de seks Spotlight DK selskaber slutter ugen i plus, hvor både Cessatech og Curasight slutter med tocifrede procentstigninger. CS MEDICA stiger 8%, og har indgået to distributionsaftaler med hhv. Forbe Healthcare Ltd og NaturaMedica. Aftalen med Forbe Healthcare var størst af de to, og omhandler i første omgang i alt 852.000 enheder under CANNASEN brandet, hvilket svarer til 37,1 mio. kroner i omsætning for CS MEDICA i hele perioden. Distributionsaftalen dækker over en 3,5-årig periode. Freetrailer stiger ligeledes 8%, efter selskabet har meddelt, at de i regnskabsåret 2021/22 runder 770.000 årlige udlejninger, og dermed når nye højder.

Brain+ slutter ugen med en stigning på 12%, og meddelte fredag i sidste uge, at Tyskland har åbnet op for en kompensation for såkaldte ”digital care applications”. Det var en væsentlig nyhed for Brain+, da Tyskland anses som værende et hovedmarked for Brain+, og deres første produkt falder netop inde for denne kategori.

Konsolidator stiger 8%, efter selskabet i løbet af ugen har indgået et samarbejde med tyske INSIRE Consulting. DecideAct stiger 7%, efter selskabet har annonceret flere nyheder, herunder at selskabet er valgt af universitetet i Akureyri, Island, til at hjælpe med strategiformulering og execution management. SameSystem er steget 4%, efter selskabet har offentliggjort regnskab med en ARR-vækst på 42,5%. NORD.investments er steget 2%, efter selskabet har modtaget deres fondsmæglerlicens.

Copyright Agent er faldet 31%, efter selskabet nedjusterede sine forventninger. Copyright Agent forventer nu at nå en omsætning på 10-13 mio. kroner i 2022 mod tidligere 20,5-23 mio. kroner. Forventningen til EBITDA sænkes samtidig til -12 til -15 mio. kroner mod tidligere -4,5 til -6,5 mio. kroner. Forventningerne til 2023 blev ligeledes nedjusteret, men selskabet forventer dog fortsat at levere et positivt EBITDA i 2023.