Wirtek har i dag offentligt regnskab for andet kvartal af 2021. I sidste uge opjusterede Wirtek for anden gang i år sine forventninger, og dermed lå det allerede i kortene, at Wirtek har oplevet en positiv fremgang efter opkøbet af CoreBuild.

Omsætningen endte på 9,7 mio. kroner i kvartalet, svarende til en omsætningsvækst på 46% sammenlignet med samme periode sidste år. Grundet omkostninger tilknyttet opkøbet af Corebuild, har der ikke været vækst i resultatet før skat, som dog fortsat ender med et plus på 336.000 kroner.

Integrationsprocessen af CoreBuild er overgået alle selskabets forventninger, og med de finansielle resultater har Wirtek taget et stort skridt i retningen af de langsigtede målsætninger for selskabets Accelerate25 strategi.

Ifm. dagens regnskab udtaler selskabets CEO, Michael Aaen:

Vi ser et meget højt aktivitetsniveau både hos vores eksisterende Wirtek kunder og de nye CoreBuild kunder. Det er intet mindre end en fornøjelse at se hvor godt det hele er gået de sidste par måneder, efter vi overtog CoreBuild den 1. juni 2021. Nu har vi fået styrket vores internationale profil med en forventet 50/50 fordeling ultimo året, og vi har over 180 passionerede medarbejdere til at hjælpe vores voksende kundeportefølje. Jeg er meget positiv på fremtiden og de muligheder, der ligger inden for IT-outsourcing.

Wirtek forventer for 2021 at nå en omsætningsvækst på 61%-65% og en EBITDA-vækst på 83%-95%.