DecideAct offentliggør deres halvårsregnskab den 31. august 2024, som har været et halvår med mange begivenheder for selskabet.

Året blev iværksat med en ny produktlancering i form af en dedikeret software til strategieksekvering henvendt investeringsselskaber og deres porteføljeselskaber med henblik på optimeret samarbejde og performance. Denne løsning er blevet testet med flere investeringsselskaber gennem 2023. Softwaren giver et digitalt benchmark for strategieksekveringen, omkostningsfokus og ledelsesmetoder. Dette er noget, som selskaberne ikke tidligere har haft adgang til, hvorfor det historisk også har været svært at ændre strategi, da det har været svært at understøtte denne ændring med data. Dette nye softwaremodul skulle være med til at sikre den langsigtede værdiskabelse i denne type selskaber.

Teknologibranchen gennemgår store forandringer, og AI og kvantecomputere vil ændre forretningslandskabet fuldstændigt i løbet af de næste 3-5 år. DecideAct har til hensigt at være en del af denne disruption, lige som man allerede har været det inden for innovation af strategieksekvering. DecideAct har i nogen tid fokuseret på at udvikle løsninger til at understøtte strategisk beslutningstagning, og nye, stærke værktøjer er på vej.

På produktsiden har selskabet også opnået sikkerhedscertificeringen ISO 27001:2022 som den første virksomhed inden for Strategy Execution Management Software. Konkret betyder certificeringen, at DecideAct nu kan dokumentere, at dets processer og systemer opfylder strenge krav til bl.a. cybersikkerhed og risikostyring. Dette omfatter forbedret beskyttelse af følsomme data, mere robuste sikkerhedsforanstaltninger og en systematisk tilgang til styring og reduktion af risici forbundet med informationssikkerhed.

På kundesiden er der indgået flere store kontrakter, blandt andet i USA, men også et islandsk ministerium, og netop nye kunder lægger fundamentet for DecideActs ambitiøse vækststrategi.

DecideAct havde en ARR på 8,9 mio. kroner ved udgangen af 2023, hvor der er ambitioner om at opnå 50% vækst i 2024, og nå helt op mod 18-20 mio. i ARR ved udgangen af 2025. Sammen med denne fordobling af selskabets ARR har selskabet også en ambition om at skabe en fremadrettet profitabel vækst, hvor break-even niveauet forventes opnået i løbet af 2025. Den langsigtede ambition er at opnå en ARR på 50 mio. kroner i 2030.

Senest har selskabet lanceret en række såkaldte ”turnkey” løsninger til at understøtte specifikke behov i den offentlige sektor. Den 23. august vil mere end 50 repræsentanter fra de danske kommuner også mødes med henblik på at blive klogere på disse løsninger, der kan forbedre de strategiske prioriteter i det offentlige.